Samen aan de Slag dagen zeer geslaagd

Op 17 en 18 januari organiseerden DCC-PO en SURF samen de Samen aan de Slag dagen. Doel van de dagen was dat onderzoeksondersteuners en onderzoekers in het hbo samen de kennis zouden delen van de verschillende SURF-pilots. In alle workshops stond de toepasbaarheid voor onderzoeksondersteuners, onderzoekscoördinatoren en beleidsmakers centraal en dat werkte heel goed.

Op beide dagen werden de ochtenden en middagen ingeleid door zeer interessante plenaire presentaties van Joeri van den Steenhoven, Ron Augustus, Daan Andriessen en Hans de Jonge. Zij beschouwden het praktijkgerichte onderzoek ieder vanuit hun eigen expertise en daarmee schetsten zij een prachtig perspectief. Motiverend en tegelijk bemoedigend voor het DCC-PO kwam uit alle vier de verhalen naar voren dat het praktijkgerichte onderzoek zal gaan groeien en dat samenwerking naast zeer wenselijk vooral ook een must is. Het aantal onderzoeksondersteuners zal namelijk zeker geen gelijke tred houden met de verwachte groei.

Keynotes

Reacties

Wil je iets kwijt, heb je een opmerking of wil je iets delen over dit bericht? Voel je vrij om een reactie achter te laten of in discussie te gaan met anderen!

Nog geen reacties, ben jij de eerste?

Plaats jouw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *